olmazsa 

kapat
  1. arzu edilen ,her ne ise , gerçekleşmemesi durumunda uygulanacakları anlatmaya başlarken kullanılan ilk kelime.

hayaller kurulur.cok sey yapmak istenir.bu sefer olacak da gibidir.amma sütten ağzı yanan artık temkinlidir. kimselere söyleyemese de içinden düşünür, düşünür " ya olmazsa?"

olmazsa, dönerim yine yalnızlığıma,
    ne çıkar...
    o hep beni bekleyecek nasıl olsa hasretle,
    kolay mı, yılların aşkı!..

olmazsa dönerim yine küf kokan şiirlerime
    ne çıkar...
    onlar hep pusudalar zaten mutluluğuma düşman,
    ve bir kafiye için beni satan...
    #1130919 (nickless cage, 09.01.2007 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

olmazsa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olmazsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmazsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammaz bilgilendirme servisi » michael clayton » aymut » bryce larkin » kizlari tuvalette dusunmek istememek » bir aslan gordum elli metre » yusuf mecek » amnesiac » grapple » keramos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci