olmaz oglan 

kapat
  1. sözleri ve bestesi mete ozgencil'e ait olan ve grup hepsi'nin söylediği şarkı.
    başarılı da vesselam..
    *
    #118373 (cikarinbeniburdan, 17.03.2006 11:30)
  2. amanın da amanın kim gelmiş
    eski sevgilim gelmiş
    sütü sıcak içmiş belli
    gezmiş görmüş öğrenmiş

tok evin aç kedisi
    aferinin delisi
    ben seni nazlatamam
    bulunur yenileri
    ağa takılır birileri
    ben seni paslatamam

iyi kötü hoşsun hala
    buralarda harcanma
    iyi kötü hoşsun hala
    buralarda paslanma

hiç bana bakma olmaz oğlan
    sen kendine ısmarlan
    hiç bana bakma olmaz oğlan
    başkasına yuvarlan

iyi kötü hoşsun hala
    buralarda harcanma
    iyi kötü hoşsun hala
    buralarda paslanma

hadi canım hadi ama dışarı
    hayat işte cıss yapıyor adamı
    iyi kötü hoşsun hala
    buralarda harcanma

hadi canım hadi ama dışarı
    hayat işte cıss yapıyor adamı
    iyi kötü hoşsun hala
    buralarda paslanma

sen beni sevdiğine inandırma
    sen önce kendini inandır
    ben sevilmeyen biri değilim ki
    anlatıyorsun yıllardır

*
    #173198 (atan alir spor, 16.04.2006 12:49)
  3. zikkim tarafından başarıyla coverlanmış, rock versiyonu daha bi dinlenesi şarkı.
    #1004766 (dokuzhanim, 16.12.2006 00:58)

© 2008 - uludağ sözlük

olmaz oglan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmaz oglan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmaz oglan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliyle gece denize girmek » nikolay vasilyevic gogol » gecmisle hesaplasmak » yaran limewire arama sonuclari » jackass » hata yapiyorsun » hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim » internetten kontor yuklek icin yapilan diyaloglar » hirsizin sizden caldigini size satmaya calismasi » cabino » mutfak robotu » i will wander » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » infinitejustice » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ntv spor » belge1 » genelkurmay bu kez hesap versin » beyhan caliskan » pusu ve pusa karsi koyma egitimi » vaktiyle iyi biriydi » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » the illusion of progress » yolda olan yazarlar » cevriye » kurumus yapraga basinca gelen citirti sesi » avrupa yakasi » microsoft » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » dayanilmaz hafiflik