olmaz demeyin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hepimiz demeyin lan
  2. demedi demeyin
  3. bana 8 demeyin
  4. duyduk duymadik demeyin
  5. bana okul demeyin
  6. seni seviyorum demeyin
  7. entry demeyin de ne derseniz deyin
  8. cikmaz demeyin sansinizi deneyin
  9. insan demeyin midem bulaniyor
  10. sonra ben duymadim ben gormedim demeyin

© 2008 - uludağ sözlük

olmaz demeyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmaz demeyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmaz demeyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri ya kizginim » m m m » sokratesla » next » the good girl » x takimi taniyalim » mistik guc » misvak » bal porsugu » osuruk » gretsch » ertugrul saglam » yazarlarin quit mesajlari » hayri hicler » mudahil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telkin etmek » unplugged in new york » gokdeniz karadeniz » enes » hilmi ozkok » yerli erotik dizi ismi onerileri » kisa boylu bayanlar » avrupa nin yeni prensi » sarhosken entry girmek » patlicani oksama seansi » kadirusagi koyu » yaran bobiler resimleri » yildiz teknik universitesi » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » gokhan gonul