olmayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yumusak olma ezilirsin sert olma kirilirsin
  2. dusman olma pisman olma
  3. ne ol ne olma
  4. hic olma pic ol
  5. olma mi
  6. on ayak olma
  7. olma cabasi
  8. yok olma tehlikesi
  9. manitadan olma
  10. her sey olma arzusu

© 2008 - uludağ sözlük

olmayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elmali » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » sanri » jakoben kemalist dugun alayi » ideal erkek » sibel can » konya dan hindistan dan » cez basketball nymburk » izmir bilir ya » pkk » yaran facebook gruplari » akagi » eski sevgili » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » ahmet necdet sezer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » torrent » ctrl alt del » blue angels » vakit » kul yutmaz » mao » prognoz » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » yugoslav futbolu » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » mine g kirikkanat » kalpsiz adam » turkmetalbands com