olmayan urunun kalitesinden soz edilemez 

kapat
  1. işletmelerde kailte güvence departmanı ile üretim departmanı arasındaki sürtüşmelerde, üretim departmanının savunma cümlesi. doğrudur.
    #2087188 (pilotmont, 07.08.2007 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

olmayan urunun kalitesinden soz edilemez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmayan urunun kalitesinden soz edilemez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmayan urunun kalitesinden soz edilemez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask » kompulsiyon » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » machine » allah » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » pavor nocturnus » aslinda bir konu var » cuma ya da pasifik arafi » i lav monolog » aduket ceken damdaki eski sevgili » prestij » olasiliksiz » 1232 » makine elemanlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rod stewart dinleyen seriatci » neyzen tevfik » gorsel agnozi » fatih terim » mehmet can » strategy » sapur supur sagi solu open kiz » yandan cevap » hic bizimkini yediniz mi » sanrisal bozukluk » ernesto che guevara » caylak » amsterdam » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » melissa panarello