olmayacak ne varsa onu isteyen halk 

kapat
  1. nefret ettiğim halktır. kimlerin bu gruba dahil olduğunu sanırım benim gibi hiç kimse bilmiyor. halk bunu istiyor lafı hayırlı bir işte kullanılmaz, misal şöyle bir şey olmaz:

-efendim son dönemde kitap evi projesi gündeme geldi ve çok tutuldu, siz de bu kapsada 10 tane kitap evi açtınız ve bildiğimiz kadarıyla sigara ve alkolün yasak olduğu bu kafe türü işletmelerde insanlar aradıkları tüm kitapları bulabiliyor ve okuyorlar. peki istanbul'da 10 tane ayrı kitap evi'ni birden açmanızı neye bağlamalıyız?
    -halk bunu istiyor!

hayır, halk asla bunu istemez. o kimliği belirsiz güruh hep pis şeyler ister, kalitesiz tv programları ister, seviyesizlik ister, laubalilik ister, ciddiyetsizlik ister, dünyada ne kadar kötülük varsa o halka mal edilir ve o halk bizim içimizde olmasına karşın asla ortaya çıkmaz.

bunu neden yazdım, halk bunu istiyor, yok böyle bir şey, ben istedim yazdım kardeşim, bırakalım halk denilen kimliği ortaya çıkarılamayacak geniş bir kitlenin arkasına saklanıp yaptığımız kötü işlere kılıf bulmayı. halka elma ile armutu gösterip karpuz istemesine beklemek yersiz, hem halkın her istediği doğru, güzel ve iyi olacak diye bir şart yok. var mı?
    #1076560 (kisinin degeri aradigi seydir, 29.12.2006 19:42)
  2. bir değişik versiyon;
    (bkz: olmayacak ne varsa vaad eden kişi)
    #1076588 (PurpLeDreaMz, 29.12.2006 19:46)
  3. (bkz: kaybolmayan sakız istiyoruz)
    #1076601 (mulayim, 29.12.2006 19:49)

© 2008 - uludağ sözlük

olmayacak ne varsa onu isteyen halk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olmayacak ne varsa onu isteyen halk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmayacak ne varsa onu isteyen halk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk filmlerinde yaran sahneler » 23 temmuz 2008 tarihli uykusuz kapagi » melih » sozlukteki antepliler » ezik yazarlari topluma kazandirma zirvesi » akraba » surekli anlatilan anestezi anilarinin evrenselligi » hepimizi ayni allah yaratti » raki masasi adabi » pumpy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci