olmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insanin mutlu olmasi icin tutkusuz olmasi yeter
  2. karmanin 31 olmasi
  3. memati nin gay olmasi
  4. cin in super guc olmasi
  5. soyismin sik olmasi
  6. laikligin din olmasi
  7. x yaparken y olmasi
  8. x yaparken x olmasi
  9. ofisin bos olmasi
  10. sevgilinin gay olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 62 » kis sarkisi » maniyle cezaya diss atan ramazan davulcusu » cengelkoy hiyari » ardi ardina bkz veren ibne » championship manager da edit yapmak » bir muzisyenin opeth ten ayrilma sebepleri » gulse birsel » koltuk alti killi olan kizlar » yaran ruyalar » entelektualizasyon » yasayarak ogrenilen konular » cikar da sevelim » 13 mayis 2008 youtube a erisimin acilmasi » candan ercetin » universitede sigaraya baslayan genc » adidas » levantarse » yediler » metalci kizlar veriyormus » uzaklastirma » bir ilk yardim teknigi olarak sigara icirmek » kralice elini uzatmadan el uzatilmaz » amat » kor gozun gordugu » auguste comte » ali kesen » sozlukteki mallar » judas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa