olmasa daha iyi tabe de 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sinavim olmasa daha cok baslik acardim
  2. sozluk olmasa daha cok ders calisirdim
  3. guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi
  4. ya olmasa
  5. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  6. goruntuler olmasa
  7. olmasa da olur
  8. rakin olmasa
  9. bu sarkilar da olmasa
  10. sevdan olmasa

© 2008 - uludağ sözlük

olmasa daha iyi tabe de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmasa daha iyi tabe de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmasa daha iyi tabe de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cin halk cumhuriyeti » dusunmekte zorlanan insan » gunaltay » tikla arkadas bul » ali sami yen cehennemi » sony vaio » joyeux noel » toshiba » muzo » urunun kasada kalmasi » gordugum ruya » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » vural celik » senin tespitin sana benim tespitim bana » step » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buyuyunce moderator olucam » 0 533 748 32 54 » buyuk ortadogu projesi » kilo ya qiloo demek » emo » esek sikmek » facebook taki fotograf yorumlari » adana tatlisi » ufo » yarim kalmak » abberline » still loving you » galatasaray a arka libero adaylari » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » avrupa nin yeni prensi