olmamis 

kapat
  1. kotu bir espri yapan/yapmaya calisan veya absurt bir davranis sergileyen kisilere soylenen cumle. sukunetinizi bozmadan sakin bir sekilde soylediginizde daha etkili olur.
    #3265523 (KoPuSh, 13.04.2008 18:34)
  2. (bkz: olmamış olmamış diyor 10 üzerinden 2 veriyoruz)
    #3265527 (glbst, 13.04.2008 18:35)
  3. mevcut "yapılan"daki bilgi/beceri katsayısının düşüklüğünü belirten.. eee.. belirten.. işaret eden.. eee.. ööö.. durum!
    evet.
    #3881199 (kuzgun, 28.08.2008 08:35 ~ 08:37)

© 2008 - uludağ sözlük

olmamis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmamis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmamis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» veysel bozkurt » afro sacli tatar » eski sevgili » ordo » ntvmsnbc com » serefsiz diferansiyel denklemler » hospitalizm » derya baykal » sozlugu felsefecilerin basmasi » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » yaran entryler » 2014 dunya kupasi » herkes gibisin » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saniser » mystiquewarrior » ganser sendromu » baslik ve nick uyumu » sedatifler » tom bombadil » konstruktor ressam » hellboy 2 the golden army » torrent » tatar » letarji » sen oyna dilber » ben kimim » ogrencilik gunleri » klang cagrisim