olmamak 

kapat
  1. olmak işi veya durumunun tersi.
    #240193 (italiano, 13.05.2006 17:42)
  2. nerede ne olmadığı çok önemlidir. teknik direktörün soyunma odasındaki tahtaya yazdığı ilk on birde olmamak mesela, üzücü resmen.

halbuki çokkötü bir müzik grubunun üyesi olmamak, icabında "ben artık sizinle olmıycam", "seninle olmuyorum" filan demek. işte böyle güzel. böyle kalsın.
    #3815570 (jules winnfield, 14.08.2008 01:24)
  3. en çok okunan yazarlar listesinde olmamak kötü mesela. psikolojim bozuluyordu tek lokmalık eti cin'im olmasa.
    #3815584 (waLking away, 14.08.2008 01:29)

© 2008 - uludağ sözlük

olmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tukenme » felis domesticus » nickmator » dayi yiyen diyaloglari » grief » kondansasyon » muz orta » mutluluk » tatar atlilari beni hep korkutmustur » meshur filozof laflari » uzun ince bir yol » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » beyaz melek » barlar sokagi » tikicanlar cezaevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karisina kahvalti hazirlayan erkek » parafazi » amacsiz kalmak » eski sevgilinin aramamasi » le porta » alwayssleepy » 1 0 2 » metamorphosis » obsedor » tankard » terorun turkcesi » iamwhoiam » 314 » babayaro » ankaragucluler saraba dustuler