olmali 

kapat
  1. mete ozgencil in bir parcasi
    sözleri söyledir

yaşanır ağır ağır büyük aşklar tomar tomar gelir üstüme birikir
    yetişir ağır ağır çocuklar da kendini tanır sonra hemen unutur
    olmalı
    eğer ipler senin elindeyse hemen çek göster
    göster bana na kadar çelimsiz ve sevimsiz olduğumu
    yaşanır ağır ağır büyük aşklar tomar tomar gelir üstüme birikir
    yetişir ağır ağır salaklar da tanır sonra elbet unutur
    olmalı
    eğer ipler senin elindeyse hemen çek göster
    göster bana ne kadar çelimsiz ve sevimsiz olduğunu
    (spec, 11.08.2006 11:34)
  2. sidikli'nin yeni keşfi.
    ne müthiş bir şarkı o öyle yaa!!!
    (sidikli, 06.10.2006 18:14)
  3. mete ozgencil albümü. türkiye'de eşine pek rastlanamayacak, sıra-dışı şarkıları barındırır; hem güfte, hem beste yönünden ayrı bir yerdedir. çıktığında dahi bulmakta zorlandığımız bu albüme, şu sıralar ulaşılabileceği hususunda fiktif şüphelerim var.

içerik:
    1] 1
    2] geciniz gidiniz
    3] olmali
    4] 1 bana vurulmus ol
    5] vazgec
    6] sikilirsan degistir
    7] sus ayna
    8] viraj
    9] colak
    10] paylasmak lafina bayiliyorum
    11] kart10 dostum
    12] gel ogret ve git
    (nuh tufan, 29.10.2006 18:58)
  4. kayahan ın bir şarkısında da şöyle geçer olmalı olacak istiyorum.
    (handushka, 29.10.2006 19:47)
  5. mete özgencil'in muhtesemden de öte sarkisi, dinlenip kendinizden gecilesi.
    (KoPuSh, 12.12.2006 22:30)
  6. (bkz: olmalı mı olmamalı mı)
    (shyer, 04.01.2007 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anadolu universitesi » filistin » kutuphane haftasi sloganimiz » beyaz atli prens beklemek » teenage » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » nargile kafelerin kapatilmasi » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » 90 larda ilkokul kokusu » ursula k le guin » devils advocate » bulutsuzluk ozlemi » fatih terim » sekr » thehungersite com » uzayli zekiye » madem ermenisin istemeden vermelisin » arthur koestler » cunt bloody cunt » pondexter » are you dead yet » kocamustafapasa » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » iyilik yaptigini herkese duyurma istegi » kurban keserken kendini yaralamak » fenerbahce nin shevchenko transferi » topal osman aga » trt » sanitabant a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa