olmadik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insan olmadik
  2. biz cocuk olmadik mi
  3. en olmadik ruyalar
  4. biz hic teslim olmadik ki
  5. olmadik yerde duygusallasmak
  6. olmadik zamanda azmak
  7. olmadik yerde penisin kasinmasi
  8. olmadik yerde pipinin kalkmasi
  9. hepimiz adem ile havva dan olmadik mi
  10. olmadik yerlerde gelen ereksiyon

© 2008 - uludağ sözlük

olmadik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmadik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmadik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » gripin » bana bagiramazsin diyen sevgili » accelerate » lager » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » bir konu sec sohbet edelim » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » dead man s hand » sansini kendi yaratmak » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » k i n » scarified » osurunca etegi acilan kiz » evlenirken bakire bayan aramak » mortgage » estel » kira parasini vermeyen ev arkadasi » 208 67 222 222 » basliklari alt alta okumak » 2 puan birakmak » milli egitim bakanligi bursu » racer x » izam » en gelismis dil » casio f91w