olmadik seylerden prim yapmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. prim yapmak
  2. aglayarak prim yapmak
  3. mutsuzluk uzerinden prim yapmak
  4. din ve siyaset uzerinden prim yapmak
  5. metallica uzerinden prim yapmak
  6. ateizm uzerinden prim yapmak
  7. zall in uzerinden prim yapmak
  8. din uzerinden siyaset ve prim yapmak
  9. ataturk uzerinden prim yapmak
  10. esek uzerinden prim yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

olmadik seylerden prim yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmadik seylerden prim yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmadik seylerden prim yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» utanc » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » otimik durum » yaran kisisel iletiler » edidir edi » spatyum » favori ayna » sanri » pkk hakkari den elini cek » tatar kizlari » acoustic samurai » felis domesticus » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » kannabinohid » uzun kot etek giyen turbanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » terminator gibi gupguclu bir sevgiliye sahip olmak » volkswagen scirocco » serhan acar » pesin edit » atli kovboy » eksi sozluk matruska timi » bc slavia prague » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » yakisikli gosteren ayna » i m so lonesome i could cry » iritabl duygudurum » torrent ten dosya indirmek » suni cim » macerayisevenadam » askta cok ince hesaplar yapmak