olmadi sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmadi olmadi gitti
  2. sanirim
  3. sanirim kor oldum
  4. sanirim olecegim
  5. ondandir sanirim
  6. sanirim osurdum
  7. yalan sanirim
  8. sanirim yapamayacagim
  9. sanirim hapsuracagim
  10. sanirim kusacagim

© 2008 - uludağ sözlük

olmadi sanirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmadi sanirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmadi sanirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » yesil isik » sampiyonlugunu ilan etmek » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » skillet » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » vignette » endokrin etki » slovenya » geometri » kardese yapilan iskenceler » yeni baslayanlar icin mars » tarik ziya ekinci » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » got atmak » milan osterc » pisin biri » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » kompulsiyon » canim evlenmek istiyor ulan » agony » pazartesi sendromu » neyzen tevfik » sozlugu felsefecilerin basmasi » ekspresyonizm » fringe » hayata tutunmaya calismak » aydogan babaoglu » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili