olmadi olmadi gitti 

kapat
  1. nilufer'in, nilufer 79 adlı albümde yeralan çok güzel bir şarkısı.

sözleri de şu şekilde hatta;

Olmadı Olmadı Gitti

Yüz kere bin kere söylemedim mi
    Bu aşkın çaresi yok demedim mi
    Sen dizime kapanıp yalvarırken
    Ben sanki kahrolup da ölmedim mi

Olmadı olmadı gitti
    Yandı kül oldu bitti
    Nasıl sevgiymiş bu
    Anlamadım gitti

Bir yıl da bin yıl da beklerdim seni
    Görmeseydim eğer ben gerçekleri
    Sen yıllardır bir hayal peşinde
    Bense başbaşayım dertlerimle

Olmadı olmadı gitti
    Yandı kül oldu bitti
    Nasıl sevgiymiş bu
    Anlamadım gitti

Söz: ulku aker
    Müzik: coskun sabah
    #1784245 (leggare, 18.06.2007 11:41)
  2. (bkz: olmayinca olmuyor)
    #1784254 (spina, 18.06.2007 11:42)

© 2008 - uludağ sözlük

olmadi olmadi gitti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olmadi olmadi gitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmadi olmadi gitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» helva duskunu seri katil » arkadasin olmesi » damiana » bu iyiligimi unutma » sevgilinin yaninda osurmak » ac kapat » chuck bartowski » basliklari alt alta okumak basligindan ekmek yemek » antalyali olmak » sivrisinek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci