olmadi bi daha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmadi olmadi gitti
  2. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  3. hic olmadi
  4. olmadi yar
  5. o pek olmadi
  6. denedim olmadi
  7. yine olmadi
  8. olmadi yakismadi
  9. sensiz olmadi
  10. sik bir yaklasim olmadi

© 2008 - uludağ sözlük

olmadi bi daha başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olmadi bi daha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olmadi bi daha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk hayattir » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » daouda jabi » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » endise » ufo muzesi » cim hokeyi » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » sinavda surekli konusan gozetmen » buymak » bana bagiramazsin diyen sevgili » 7 ekim 2008 uefa kupasi kura cekimi » basbug mustafa kemal ataturk » cin halk cumhuriyeti » surdin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » seri eksi oy veren ibne » spam sozluk yazarlari » evlenirken bakire bayan aramak » messenger tv » bush un musluman olabilme ihtimali » ali ihsan sabis » yildiz teknik universitesi » fatihkul » turk milleti » ballboy » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » zenci turkler » nba 2k9 » dedim