olm beni dellendirmeyin 

kapat
  1. yırtıcı türk delikanlısının kavgadan önce soyledıgı cumlelerden biri.
    #143921 (hendrix, 01.04.2006 22:36)
  2. kaybolan birşey aranırken ortamdaki arkadaşların/aile bireylerinin aramaya yardımcı olamaması durumunda tarafımdan çokça sarfedilen cümle;

-yav nerde bu discman/mp3 player/telefon??
    - biz nerden bilelim nerde evladım koymuşundur bir yere...
    -olm* beni dellendirmeyinnn nerde lan buuuuuu???
    #779730 (kutupsal form, 27.10.2006 13:29)

© 2008 - uludağ sözlük

olm beni dellendirmeyin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olm beni dellendirmeyin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olm beni dellendirmeyin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopete » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » uslamlama » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » etki » orhan ak » kirk hadis » hayri hicler » ertugrul saglam » alternative information center » senin tespitin sana benim tespitim bana » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » gozyasi » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » early bird » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universitede hocalara verilmis ayarlar » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » gunaltay » dunya » vural celik » masumiyet muzesi » the golden notebook » bilanco » eleni karaindrou » this ain t a love song » garip yemek zevkleri » alf » bir gol daha » love lockdown » cengiz candar