oliyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana bir sukela verenin kirk yil kolesi oliyim

© 2008 - uludağ sözlük

oliyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olum vurusu » en erken bosalma rekoru » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » hayal dunyasi » pilotmont » emre belozoglu » metrobuslerdeki vip bolumu » bayram sabahi » turkut » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » douglas forbes » siyah beyaz olum yasam » la alegria » gossip girl » yipyip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iplikci nedim » 80 lerde cocuk olmak » forever young » dogu ve guneydogu anadolu insani » brendan eich » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » tobias beecher » canimin canani » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » uslamlama » ozunu inkar etmek » akp liysen akp li gibi konus » mortifera » 7 milyon euro » zarkava