olivyag 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. *
    #1550645 (pyndemonium, 21.04.2007 14:44)

© 2008 - uludağ sözlük

olivyag başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olivyag ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olivyag nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a gothic romance » sms le evlenme teklif eden erkek » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » eurobasket 2009 » aliceinchains » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » ukte doldurmak » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » rising sun over europe » dalibor bagaric » akp nin 5 yilda sattiklari » koylulerdeki ezik durus » via port » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » aramis » cagla kubat » kilis milletvekili ve sunnet » kisa boylu kizlar » ipsiz recep » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » bnp paribas » yildirim demiroren » eski sevgiliyi facebook da gormek » besiktaslilik » hala yarmaya devam eden forward mailler » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » pkk li buldun mu keseceksin