olivia 

kapat
  1. (ultra bakınız: hakkında bu kadar entry girilince bir takım doğru söylemleri ile bir takım çevrelerin ilgisini çekti sandım) *
    #3334791 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 29.04.2008 15:04 ~ 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

olivia başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olivia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olivia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» delirememenin delirten uyuzlugu » lgbtt » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » aramaya inanmayan ibne » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » deli » kisa boylu bayanlar » harry potter and the deathly hallows » dugun davetiyesi » organik ask » salla maasini al basini » dusunmekten uyuyamamak » fringe » sekura » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » desperados » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » ne mutlu humanistim diyene » tirto » tu kaka bana » early bird » lager » bir garip rap » nubuntu » galatasaray cafe crown » ceza muhakemesi kanunu » universitede hocalara verilmis ayarlar » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » aslan kral in oglu » mustafa pehlivanoglu