olin 

kapat
  1. ayçiçek yağı üreten bir marka.
    #682671 (Eqin, 01.10.2006 09:45)
  2. (bkz: işin sırrı olin de iki kere rafine.)
    #682672 (Eqin, 01.10.2006 09:46)
  3. isveç asıllı aktrös lena'nın soyadı. (bkz: lena olin)
    #790792 (abberline, 30.10.2006 06:56)
  4. iki kere rafine olmasıyla hatırlanan yağ markası. kullanılan ham maddesi kötü olsa gerek, yoksa iki kere rafine yağı kimse istemezdi. **
    #2297858 (nobrankisi, 11.09.2007 12:50)

© 2008 - uludağ sözlük

olin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran olaylar » gittin sanma » 11 mayis 2005 gs fb kupa finali » eazy e » ismail yk da cok sert haci ben cankan dinliyorum » sozlukte sazan avi » kurtlar vadisi reklama girince bez bebek izlemek » hayvan arkadas » oraklacekicledevrim » susmak » icimizdeki pkk lilar » ajdar turkiye nin gelmis gecmis en buyuk trolludur » vay anasini tarzinda smiley » murat karayalcin in chp den baskan adayi olmasi » geil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » koca yusuf » anne nin sizi hep sevmesi » din » fakir erkek » pringles yedikten sonra dibini dikmek » andrija zizic » radyo sol » memo tembelcizer » manila katliami » neden icki icmiyorsun » ways of seeing » unintented » baader meinhof » sizin dininiz size benim dinim banadir » face to face