olimpiyat havasinda hali yikamak 

kapat
  1. ey rıza aramaya inan dedik ya;
    - hah bu başka bir kalıp abi idare et
    + okey no pıroblem.

tamam çoğumuz halı yıkamıştır, gayet de normal bir olaydır ki türk kadınlarının nedense büyük bir çoğunluğu temizlik hastası ve bunu komşulara göstermeye bayılan tipler.
    oysa ben yılda 2 kez halı yıkayan validenin, koltukların arkasındaki pislik yığınlarını bilmekteyim ya neyse, duymasın yoksa... (bkz: yağlı oklava)

kardeşim benim çocukluğumda halı öyle basit yıkanmazdı, halı yıkamaya 1 ay öncesinden hazırlanırdı, evde ısınma turları falan, ağırlık çalışmaları, valideden bilek geliştirici hareketler, babaanneden teknik detaylar...

halı yıkanacağı hafta valide halı kirletme yasağını ve ohal'i ( olağan üstü halı şartları) kaldırırdı ki küçük kardeşimle içine ederdik halının, lan halbuki salak onu yine sen temizleyeceksin, gelmesene ananın gazına, ah salak kafam, ah provakator kardeşim.

derken halının yıkanacağı saha uahf (uluslar arası halı federasyonu) yetkilileri tarafından gözetlenir, yetkililerden izin alınırdı. hortum, muşamba v.b. edevatlar hazırlanırdı.

aman sabahlar olmasın,
    halının yıkacağı sabah imamla beraber kalkılır, kahvaltı niyetine çocuk sidiği kıvamında çay, içinde kabuklarıda olan sucuklu yumurta hızlıca yenilir, o da ağızdan burundan gelirdi zaten.

derken başlardı halı ile ikili mücadele,

- köpürt ulan it oğlu it !
    + tamam anne bae

paçaları kıvrılmış eşofman, dandik tshirt zaten suyu yedikçe adamın sırtında bir yük oluşturur, güneşte tepeden vurdukça inletirdi.
    arada babaanneden dahiyane taktikler gelirdi,

- lan o halının yönüne baktın mı ?
    + saat 2 yönünde babaanne !
    - eşşek sıpası makara yapıyo bir de

halı 50 kere ters mi düz mü diye çevrilir, 75 kere köpürtülür, 88 kerde durulanırdı, zaten bu yıkamadan sonra bu halıların parçalanmamalarıda bir muamma.

- çeyizimin halısı 20 yıllık
    + abim mi şimdi bu benim ?

yıkama bitene kadar anneden 50.000 küfür garanti yenilirdi zaten, küçük kardeşi hortumla ıslatmakta adettendir hani, hayır bir de komşulara şov yapacam derken kayıp düşün anne modeli onu hiç anlatmak istemiyorum, gülme eşşeoğlu eşşek diyişi hala kulağımda...

gün batar, iş biter,
    halılar balkonlara serilir, üstüne sandalye ters çeviripte.

tabi kapitalizm geldi sonra,
    artık halıları evden alıyorlar, yıkıyorlar, parlatıyorlar falan...

itiraf et ey rıza, halı yıkadığın günleri özledin !
    #3415236 (riza tevfik, 19.05.2008 00:02)
  2. bu atraksiyonlar ya apartman boşluğunda ya da apartmanlar arasındaki beton sahalarda gerçekleşirdi. birde suyunu almak için tahta kalaslarla sürtünerek halı boydan boya geçirilirdi. az mı açıldı dizlerimiz bu yıkama eylemlerinde hey gidi hey...
    #3415435 (dusunenadam, 19.05.2008 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

olimpiyat havasinda hali yikamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olimpiyat havasinda hali yikamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olimpiyat havasinda hali yikamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ustura ya vurdurmak » dusunmekte zorlanan insan » nigde gazozu » zengin insanlarin duyarsiz olusu » 1gbit internet 60 ytl » realpolitik » ha ha » burasi kasiyo msn versene » ayse ozyilmazel » guvenilirlik » aksam oldu huzunlendim ben yine » woke up this morning » ali sami yen cehennemi » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » arog » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aksiran teyzeli corega reklami » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » dunya » incir receli » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » muhayyile » parayi bulunca nick degistirmek » osuruk kokusunu pasifize eden don » galatasaray cafe crown » hms royal ark in batirilmasi » schenardi » kulak » pkk kamplari bizim icin bbg evi » orcun kunek » azrail e soylenecek sozler