olgusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evdeki kapitalizm olgusu
  2. youtube un kapatilmasi olgusu
  3. sozlukteki tank olgusu
  4. kandillesme olgusu ve turkler
  5. korku filmlerindeki lunapark olgusu
  6. reklamda unlu oynatma olgusu
  7. kusursuz anti kahraman olgusu
  8. vatandaslarimizdaki asiri merak olgusu
  9. nakarat odakli cildirma olgusu
  10. aydin olma olgusu uzerine

© 2008 - uludağ sözlük

olgusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olgusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olgusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alman kalesi » cemsbg » i belong to che » seinfeld » hunharca isemek istemek » gencler sizi siyasete bekliyorum » devletin dine baskisi » yazarin ustune vazife olmayan sey » the visitor » en az iki manita yapmak » kahraman ve terorist arasindaki celiski » sehit haberlerini izlerken aglamak » jean paul sartre » taksilerde sigara yasagi » anadolu universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taze gelin » abberline » mila kunis » destere » onkyo » simdi sinirden kendimi sirinleyecegim » klimali tabut » sozlukteki artvinliler » msn de smiley ile konusmak » tuh lu gecmis zaman » aylin aslim » fontana » tayyip i uzmek allah i uzmektir » ahmet yildiz olmedi » pantolonunu memelerine kadar ceken adam