olgun zorlu 

kapat
  1. ahmet nazif zorlunun yeğeni. 1.2 milyar dolarıyla türkiyenin 14. zengini. zorlu grubun yönetimindeki kişilerden biri.
    #2111287 (ruizim, 11.08.2007 11:36)

© 2008 - uludağ sözlük

olgun zorlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olgun zorlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olgun zorlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alt beyin » yan bahce » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » jay cutler » engizisyon » ogrenci evi » muz kokulu sampuan » eski sevgilinin cisini tutamamasi » fenerbahce » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » ray blanchard » 90 larda cocuk olmak » lavaboya kul dokmek » ravza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » mankini » helyum cekip opera seslendirmek » hitler ve siyonistlerin iliskisi » universiteye kalemlikle giden ogrenci » nefret edilesi hediyeler » yaran olaylar » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » eshab ul kehf » d n » baba ocagi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » when the smoke is going down » cemsbg