oleyyy 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oley oley oley oley sampiyon besiktas
  2. oley
  3. oley be 0 kontorum var
  4. metallica oley
  5. oley oley bursaspor bursaspor
  6. besiktas im oley
  7. amerika ya gidiyorum oley
  8. oley yazar oldum
  9. allahim oley ya yasasin
  10. adana laciverttir oley

© 2008 - uludağ sözlük

oleyyy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oleyyy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oleyyy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray cafe crown » haris alexiou » deli » terbiyesiz yazar » ahmet turk » still loving you » uludag sozluk » beni sorma iyiyim » cemo » a gothic romance » fethullah gulen » orduevi » ilkokulun vazgecilmezleri » tobias beecher » kurt nufus artisinin onlenmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran seyler » emre belozoglu » melissa boyner » autoshow 2008 » adam gibi adam ertugrul saglam » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » mircea lucescu » 16 nci yuzyil » promotor » christina aguliera nin acun a varim demesi » mavi seker » ask » dunya » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » usumek