olenin ardindan allah rahmet eylesin bkz i vermek 

kapat
  1. Bir başlık altına tanım yapmadan sadece bkz vermek evet çokta doğru değil. Bu kadar büyütülecek bir konumu diye sormak gerek kendimize. eğer bunu yapan arkadaş bir yazısı yada söylemi ile senin damarına basmış ise önemlidir tabi. o kişiden bir şekilde intikam almalıyım hakaret etmeliyim küfürler etmeliyim ateşi ile girersin ve saçma sapan bir konuyu saçma sapan yazılar ile doldurursun amaç aradaki nokta ile sansürlenen küfürleri ve hakaretleri etmektir. Siyaset üzerine konuşmalar istiyormuş arkadaşlar. sen önce eleştiri yaptığın kişinin yazılarının hangi ağırlıkta olduğuna baksan böyle bir söylem içine girmezsin. (#1627322)a bakın ben buldum ben buldum baz böyle birşey girmiş hemen ifşa edeyim. ilk okul cocukları gibi ağlamkatan başka birşey yapmıyoruz. *
    #1631561 (baz, 11.05.2007 15:55 ~ 17:36)
  2. türkçeyi katleden entry girişine de yol vermiş gereksiz yazar eylemi. *
    #1631623 (kuzgun, 11.05.2007 16:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

olenin ardindan allah rahmet eylesin bkz i vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olenin ardindan allah rahmet eylesin bkz i vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olenin ardindan allah rahmet eylesin bkz i vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about olenin ardindan allah rahmet eylesin bkz i vermek. Copyrights of the articles are belong to their authors.