oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ol
  2. ol an
  3. ol baslik ol
  4. ol benim icin oleyim senin icin
  5. ol dedi oldu
  6. ol dedin bak oldum
  7. ol dese neden demeden olecegim yazar
  8. ol deseydin olmez miydim
  9. ol dirty bastard
  10. ol emri

© 2008 - uludağ sözlük

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her zaman daha iyi » sebastian leto » ozgurluk ve dayanisma partisi » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » bayilik » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » garip yemek zevkleri » sisman ama mutlu olmak » istanbul un halleri » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » can gidiyor » enes » yazarlarin quit mesajlari » fernando jose da silva freitas meira » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zargana » pgsg » coconut tequila » izam » 1gbit internet 60 ytl » antwerp » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » kadinlarla ilgili gercekler » sevket altug » ahmet yildiz olmedi » kevin keegan » yipyip » parayi bulunca nick degistirmek » arabayi kadin gibi park etmek » sut atmadan gol olmaz