olecegini bilen kopek cami duvarina isermis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eceli gelen kopek cami duvarina isermis
  2. yarin olecegini bilen insan
  3. yakinda olecegini bilen bir insanin duygulari
  4. mutlaka olecegini bilen tek canli insandir
  5. cami duvarina isemek
  6. cami duvarina bjk yazisi yazmak
  7. cami duvarina pisuvar takmak
  8. cami duvarina iseyen kopekler
  9. 49 un karekokunu bilen kopek
  10. olecegini hissetmek

© 2008 - uludağ sözlük

olecegini bilen kopek cami duvarina isermis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olecegini bilen kopek cami duvarina isermis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olecegini bilen kopek cami duvarina isermis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapay zeka » afro sacli tatar » poison » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » yemek yemeyince karnim acikiyor » amigurumi » respect my authority » peugeot 307 » universitede okudugu halde oss ye girmek » ilce semt takimi tutanlar » tatar bazuka atmaz » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » el ele tutusmak istemeyen sevgili » ingvar ambjornsen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carlos vela » nazim hikmet ran » robert garcia » landau kleffner sendromu » justified » ekonometri » isten eve donmus baba davranislari » kurtler » postpartum psikozu » gerontofili » agoni » czech national basketball league » stereotipi » kulturpark » hipnogojik fenomen