ole dedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne dedi
  2. hii bok dedi
  3. ve tanri dedi ki
  4. kadin dedi ki
  5. dedi tanri
  6. ne dedi adamlari
  7. ol dedi oldu
  8. ve buddha dedi ki
  9. hiii ne dedi
  10. g14 galatasaray dedi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» igde kokulum » ismet berkan » kocasini 300 erkekle aldatan kadin » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » nimes » ofsayt kamerasi » onur oymen » yaran ayarlar » star ana haber » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » ampule oy verenin gotune florasan girsin » judas » zapejala angelina » gulyuzunde goreli » can yucel » yaran trixx hoca dersleri » nargile kafelerin kapatilmasi » emre altug » turbanli f1 pilotu » hataliyim sikiyosa ara » mulayim » adam sandler » gelen teklifleri degerlendirecegim diyen futbolcu » hop dedik ayhan » basdegirmen » yurtdisinda yasamak » facebook ta sadece elit yazarlar eklesin beni » iki yabanci » arthur koestler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa