oldurmeyen allah oldurmuyor 

kapat
  1. çok nadir olarak canlıların başına gelen "ölümün kıyısından dönmek" deyimiyle açıklayabileceğimiz sıradan olmayan yaşam hikayeleri olurlar.
    #751888 (tristar, 18.10.2006 17:32)
  2. genelde türk filimlerinde gözlediğimiz olaydır.kişinin tam kalbi veye beynine gelen kurşuna rağmen ölmemesi gibi.
    #751917 (andlee, 18.10.2006 17:42)
  3. (bkz: alkol öldürür)

ecel gelmeden biçilen kefen vucuda tam oturmaz, boşa uğraşma. allahın işine karışma gibi devam edilebilecek konuşmanın ilk cümlesidir. aslında ortada yada sonda da kullanılmasında mahsur yok. cümlenin akışını bozmaz. ama sen kaderi bozmaya çalışma. bak ortaya aldık bozulmadı.
    #3617084 (rodcracker, 04.07.2008 01:41)
  4. azrail almayacaksa eğer kıçını da yırtsan kıyısından kıvırıverirsin.
    yüzme bilmeyen öğretmenin teknesinin alabora olmasıyla karadeniz' de bir gün bir gece kalarak, koluna o esnada tesadüfen geçen bir bidonla kıyıya kadar çıktığını bilirim.
    #3619480 (no name, 04.07.2008 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

oldurmeyen allah oldurmuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldurmeyen allah oldurmuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldurmeyen allah oldurmuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» revenge » askinla » xwezi » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » grand theft auto online » swh » scurtel » aydogan babaoglu » en istenilen yere sonunda gitmek » comorbidity » pamuk eller butona » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » karateci kiz » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4x21 doludizgin » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » fethullah gulen » ince uzun parmakli zarif eller » purple » uludag sozluk ihtiyar heyeti » syme » when i get home » o ruzgar » limit » kurtlar vadisi pusu » fatih tekke batuhan karadeniz » tu kaka bana » yunus