oldurme icgudusu 

kapat
  1. josepf finder tarafından yazılmış çok ilginç bir sonla biten kitaptır. okuduktan sonra insanın üzerinde 'bu adam ne kadar zekiymiş' etkisi bırakır. 2007 en iyi roman ödülü uluslararası gerilim romanları derneği ödülünü almıştır.
    #3624079 (CarpeDiem55, 05.07.2008 18:34)

© 2008 - uludağ sözlük

oldurme icgudusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldurme icgudusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldurme icgudusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sampuan yerine deterjan kullanmak » inkpinkzink » ahlaksizim ama inancliyim » resident evil degeneration » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » powerade » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » rik smits » red label » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » gozyasi » moriye » bir turk olarak kurtlere soruyorum » maske » fatih tekke ve batuhan karadeniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the 39 steps » fc homburg » 934 tane fake hesabi olan yazar » alice cooper » debit » violent revolution » arka sokak » medya canavari » yarak kafa » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » agliyorum kahrimdan » sahibinden kelepir ulke » a kare kok uc bolu dort » ynglan » topun arkasina gecme