olduren ask 

kapat
  1. erkek arının penisinin birleşmenin ardından, işi bittikten sonra çıkarken iğnesinin kopması ve kan kaybından ölmesi durumudur.
    insanlarıda farklı yollardan öldüren türleride mevcuttur tabii.
    #3635335 (secret1907, 08.07.2008 01:50)
  2. yesil gozlere olan ask.
    (bkz: ben bu yaziyi sana yazdim)
    #3635353 (camp nou, 08.07.2008 01:53)

© 2008 - uludağ sözlük

olduren ask başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olduren ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olduren ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz tuzu » hak ve esitlik partisi » 1 eylul 2008 usak taki kutlama toreni » lars ulrich » sarah palin » hayattaki en buyuk endiseler » cikita muz » leave out all the rest » derberker » acetic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games