olduramadim 

kapat
  1. bir ozkan ugur sarkisi.cok eglenceli bir sarki.gora soundtrack'inde bulunur.
    #223528 (a fine day to exit, 09.05.2006 10:25)
  2. Sözleri aysun aslan ugur'a ait.
    Bıktım usandım bu hataları tekrarlamaktan
    Onun bunun adına film olmaktan
    Özlendim bezendim her seferinde
    Bu defa acaba olur mu diye

Ama kopuktu kopuktu zincir, olduramadım
    Ne yapsam ne etsem olduramadım
    Yarabbim

Her seferinde keşfetmek yeniden aşkı
    Bu vakitsizlikte akla ziyan değil mi
    Mucize yaratmaktan sıkıldım usandım
    Durumlar eşit değildi olmadı

Ama kopuktu kopuktu zincir, olduramadım
    Ne yaptım ne ettimse olduramadım
    #223543 (atipik, 09.05.2006 10:30 ~ 10:31)
  3. özkan uğur'un Gora için seslendirdiği çok eğlenceli parça.Nakaratındaki "hambabaley hambaaaaleyo hooo hoo" adamı kopartır.
    #226191 (maksat muhabbet, 09.05.2006 23:15)
  4. mükemmel ötesi şarkı. goraya cuk oturmuştur, aynı şekilde ozkan ugur da bu şarkıya cuk oturmuştur. keyifsiz bir anınızda 3 kere üstüste dinleyince, bütün keyifsizliğinizi atmanıza sebep olur, keyif verir, neşelendirir.
    #1122476 (delismen, 08.01.2007 01:45)
  5. klibinde ozkan ugur'un süper bir kravat taktığı ve ilginç dans figürleri sergilediği harika şarkı.
    #2788655 (Elendil, 04.01.2008 15:44)
  6. kirkalti ilginc ama guzel bir coverini yapmistir.
    albumun sonunada koymustur.
    #3384127 (imagine, 11.05.2008 18:00)
  7. "Bıktım usandım bu hataları tekrarlamaktan
    Onun bunun adına film olmaktan "
    diye ayar kokan sözlere sahip; neşeli ozkan ugur şarkısı.
    #3553600 (picnick, 18.06.2008 13:30)

© 2008 - uludağ sözlük

olduramadim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. olduramadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olduramadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oyunbara com » hey thomas » ciplaklar kampi » gece yarisi msn zirvesi » giallo rosso » davet » prison break teki terleme sacmaligi » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » alim eve doner » cinsellik turkiye de ilkelce yasanmaktadir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci