oldur oldur oldur 

kapat
  1. hükümetimiz adına masum insanları öldürdüm.

jimmy massey, natasha saulnier,
    çeviren: algan sezgintüredi,
    versus kitap, 2006,
    232 sayfa, 16 ytl.

savaşa karşıtı yeni bir kitap, ırakta görevli bahriye çavuşu jimmy massey anılarının yer aldığı okunması tavsiye edilen kitap..
    #1881286 (anarche, 08.07.2007 06:26)
  2. Amerika da hiçbir yayınevinin basmaya cüret edemediği ve geçen sene Türkiye basılan, Irak ın işgalinde görev yapmış ve ahlaksızlık sınırlarını coktan aşmış Uzman Çavuş jimmy massey in kitabı. (bkz: günah çıkartmak) orduya asker çekmek için genclerin beynini nasıl yıkadıklarını anlattığı bölüm çok düşündürücü.
    kalbi olan izlemesin
    #2083991 (ruizim, 07.08.2007 02:54 ~ 02:58)

© 2008 - uludağ sözlük

oldur oldur oldur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldur oldur oldur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldur oldur oldur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lidokain » zengin kulturlu mutevazi guzel kiz » buyuk adam gibi ossuran bebek » pepino » google chrome » cyclonic » the god that failed » balikci avlayan sazan » evli barkli bir kadini yalamak istemek » 21 temmuz 2008 sirinler in saldirisi » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » sergen yalcin in altay a cift vurustan attigi gol » edebiyat koop » saclar da uzamis » step up » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bon iver » mubarek bir sayi olarak 7 » harley and muscle » ertugrul saglam » yildirim koc » zenos paradox » ali kirca nin ordudan istifa ettgini sanmak » hoporlo » cok agir argo » yedek parasut » karizmanin resete doydugu an » gloria jean s coffees » zone press » ortaligi ayaga kaldirmak » atm of erebus