oldur de kurtulayim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oldur oldur bitmeyen teroristler
  2. moderasyon al canimi da kurtulayim
  3. oldur oldur oldur
  4. ol ya da oldur
  5. oldur beni
  6. luzumsuzsa oldur
  7. beni oldur
  8. yigidi oldur hakkini ver
  9. yigidi oldur hakkini da ye
  10. beni oldur turizm

© 2008 - uludağ sözlük

oldur de kurtulayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldur de kurtulayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldur de kurtulayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarali erkek karizmasi » gururla soylenebilecek sozler » gunesin batidan dogmasi » morgan de sanctis » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » sozlukte pazartesi sabahi » edip sharabi » metrobus » altinci nesil yazar » edirne » yol arkadasim » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » bir derdim var yasanmisliklari » ethem bey parki » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » rustu recber » matias emilio delgado » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » samimiyetsizlik » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » kizil anka » gol sonrasi takla atan futbolcu » muhlis bey » otecegi yeri iyi bilen horoz » kumarda kaybettim askta kaybettim » mother north » fadil vokri » makarna sicmak » world of gypsy music