oldum mu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ukteydim doldum baslik oldum silindim cop oldum
  2. ne oldum oldum sozunu soylettiren durum
  3. bi seksuel oldum bi seksuel oldum sorma
  4. ben oldum
  5. aha gol oldum
  6. ay bir hos oldum
  7. kis oldum
  8. uc oldum
  9. kil oldum abi
  10. kil oldum

© 2008 - uludağ sözlük

oldum mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldum mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldum mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » eki eki » herpetofobi » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » eczane kokulu idrar » doper » mikropsi » prestij » yabani » sherry stringfield » istanbul a donmek » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » sehitlerin naaslarinin curumemesi » universiteye alinmayan turbanlilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seviselim mi lan » n f k com » metin 2 » olmeden okunmasi gereken kitaplar » disgrafi » uludag sozluk » hellas » ideal penis boyu » hatunbank » dilber kocarslanli » alucard » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » eksi sozluk » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » nazareth