oldugunu dusunmek 

kapat
  1. yaşadığınızın hatırlanmasını sağlayan bir eylemdir.
    #687093 (lepitap, 02.10.2006 17:52 ~ 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

oldugunu dusunmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldugunu dusunmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldugunu dusunmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bunu yapan turktur dedirten olaylar » alpaslan dikmen » vefat ilani » en yakin arkadasla sevismek » radyo sol » ketoral sampuan » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » ahiret » nerede bu devlet nerede pijamalarim » imper » egitim zaiyati » teknik direktor atamak » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » toplu emo katliami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeynel dinler » yol arkadasim » tirsinti » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » melda gur » seyyar pilavci » yaran haber yorumlari » parayi bulunca nick degistirmek » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » altinova » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » yasananlar anlatilmaz » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » susuz anadolu ogretmen lisesi