oldugunu bildigim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir bildigim var
  2. butun bildigim
  3. bildigim bir sarki var
  4. bildigim insanlar
  5. bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir
  6. tek bildigim her seyi bildigimdir
  7. dost bildigim ele dondu
  8. benim bildigim dis macunu sensodyne dir
  9. bildigim tek siirsin anlamin derin
  10. bildigim her seyi polise anlattim

© 2008 - uludağ sözlük

oldugunu bildigim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oldugunu bildigim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldugunu bildigim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bence sen de herkes gibisin » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » fc fehervar » dom » bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir » ford pinto » koc burcu kadini » benim annem dans edemez » bu kadin hep sarki soylesin ben dinlerim » satis rekoru kirabilecek urunler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games