oldugun yerde kal 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oldugun yerde birakirim seni
  2. senin oldugun yerde herkes vardir
  3. her yerde olmak hicbir yerde olmamaktir
  4. yazar oldugun ilk gun
  5. oldugun gibi
  6. bir prens oldugun belliydi
  7. kiz oldugun icin bir sey yapmiyorum
  8. oldugun gibi gorunmemek
  9. oldugun gibi olmamak
  10. pisman oldugun zaman

© 2008 - uludağ sözlük

oldugun yerde kal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldugun yerde kal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldugun yerde kal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 12 ekim 2008 » banu guven » tuncay guney » step » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » miles davis » besiktas » on ayak » edit yapmamis yazar » pasta hut » metin fidan » osuruk » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » fener zenci sever » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » memleketcilik » northwich » tasdelen karakol baskini » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » en guzel ps2 oyunlari » gece kusu » din hocasi ogrenci diyaloglari » waldeck » bir top toplayici olarak arda turan » anna politkovskaya » ribozom » 0 533 748 32 54 » eurobasket 2009 » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » kadrolu protestocu