oldu mu simdi bu baslik 

kapat
  1. dandik,küfürlü ,hiçbir öğretici amacı olmayan başlıklara söylenebilecek söz.
    #531098 (baytar, 12.08.2006 17:21)
  2. cizgisini belli eden yazarların açtığı, o kişilere yakışmayan başlıklara verilen tepki.
    #531102 (asiti kaçmış kola, 12.08.2006 17:22 ~ 17:23)
  3. başlığı beğenmediğini dile getirmek isteyen yazarın yakınma cümlesi.
    #531112 (6.4.r.1.$.h, 12.08.2006 17:25)
  4. (bkz: kendi içinde kendisine cevap veren başlık modeli)
    #531117 (dedemin altın dişleri, 12.08.2006 17:26)
  5. (bkz: yazar rumuzlarindaki etkileyicilik faktoru)

(bkz: sözlüğü foruma çevirmek)
    #629015 (baytar, 12.09.2006 19:01)
  6. "oldu mu şimdi bu başlık? hiç bir uludağ sözlük yazarına yakışır mı?" diye devam ettirebilinecek cümledir.

-abi, "oldu mu şimdi bu başlık?"
    -olmadı abi bence başlıkta soru sormuşsun..
    #629024 (kahvekremasi, 12.09.2006 19:04)

© 2008 - uludağ sözlük

oldu mu simdi bu baslik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oldu mu simdi bu baslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oldu mu simdi bu baslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari alt alta okumak » 90 larda cocuk olmak » george soros » kimberlite » iphone » gokhan zan i seven cevreci » haluk dede » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » 2 kasim 2001 bursaspor galatasaray maci » bayira karsi yatirmak tirmalayip kasimak » oldurulen 23 teroristi gormek istiyoruz » kutu kaldirmak » pike tas » kabatas » kurtlar vadisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rammstein » ucan spagetti canavari » elleve mann med bein av stal » zamanlama » var misin yok musun » pelin batu » bahadir boysal » banu guven » fenerbahce nin sakatlari » tom waits » lig tv canli skor servisi » beyhan caliskan » benim hayatim » california state university » yagmurdan kacarken gay bar a girmek