old tennis shoes 

kapat
  1. steinbeck'in sardalya sokaği, tatli persembesi'nin geçtiği Monterey civarindakindeki diyarlarda önceleri çinli bakkalin -kendisi sonra gemi kaptani olmustur- sonralari ise santrancta niçin hile yapilamadiğini kafasina takan sahtekar bakkalın sattiği viski markasi.
    #3722465 (mulayim, 26.07.2008 03:12)

© 2008 - uludağ sözlük

old tennis shoes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. old tennis shoes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu old tennis shoes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yurdum insani diyen yurdum insani » kaka » teoberk10 » sedatifler » unutulan yillar » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » dereizm » sizofreni » giranta » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » 2008 abd baskanlik secimleri » eskiya » gaba » siyaset din futbol ucgeni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gozyaslarimizi bitti mi sandin » estrojen » 8 saat » deliryum » degeneration » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » tivordiyznak » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » eqin » yilmaz erdogan » 15 subat » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » dayi yiyen diyaloglari » gulsen » salo o le 120 giornate di sodoma