old mariner 

kapat
  1. north shield pubları çerçevesinde ankara'da hizmet veren, tunali'nın en klas mekanlarından birisi. ün salmış olan amiral* birası sayesinde birçok müdavim kazanmıştır. adresi bestekar sokak 78 numara olarak geçmektedir. fiyatları makul, garsonları sıcaktır. hizmet gayet iyidir ve mekan bu sayede dolup taşar. aynı zamanda 2 eylül tarihinde gerçekleşecek olan ankara bu sefer kaynasiyoruz zirvesine ev sahipliği yapacaktır. internet üzerinden bilgi almak isteyenler için internet sitesi: theoldmariner.com
    #547521 (shyer, 16.08.2006 20:12 ~ 20:16)
  2. Ankara nın en güzel publarından biridir. Yemekleride lezizdir. Gerekli bilgiyi fazlasıyla shyer kardeşim zaten vermiştir.
    #548096 (ck_06, 16.08.2006 23:12)
  3. shyer, solucan, ck_06 üçlüsünün kafa dağıtmak ve yardırmak için bol bol takıldığı mekandır..
    #638542 (solucan, 16.09.2006 01:11)

© 2008 - uludağ sözlük

old mariner başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. old mariner ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu old mariner nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bokumu ye » turban sorunu » fm de federasyon tarafindan uyarilmak » sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » vantilatorun ustune su damlatmak » ozon akilli ol akilli » burhan altintop replikleri » papagan » okuduktan sonra bosluga dusuren kitaplar » uykusuzluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci