olcusu 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vucut olcusu
  2. hece olcusu
  3. sevginin olcusu fedakarliktir
  4. bir uzunluk olcusu olarak nah bu kadar
  5. bir guzellik olcusu olarak at gibi
  6. bir guzellik olcusu olarak su gibi
  7. bir zaman olcusu olarak omur
  8. bir guzellik olcusu olarak sut gibi
  9. bir ovgu olcusu olarak kufur
  10. cesaret olcusu kacmis korkakliktir

© 2008 - uludağ sözlük

olcusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olcusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olcusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » eski sevgiliyi facebook da gormek » i want you she s so heavy » bush un musluman olabilme ihtimali » pink floyd » bir erkegin isminin oytunc olmasi » dalibor bagaric » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » abdullah avci » cehennem degnekcisi » yom kippur » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » subjektif entry » ilk 11 in altisiyla yatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecee » en guzel ps2 oyunlari » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » saba tumer » fernando jose da silva freitas meira » akp nin 5 yilda sattiklari » bana bagiramazsin diyen sevgili » guclu olmak » aktutun karakolu » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » aglamak » yuzme kolluguna kaymak » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » ibu sozluk » yanlis anlasilmis sarki sozleri