olaya 7 5 siddetinde bir deprem susu vermek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. intihar susu vermek
  2. kendine olu susu vermek
  3. intihara kaza susu vermek
  4. ankete kaza susu vermek
  5. cinayete hediye susu vermek
  6. ankete tanim susu vermek
  7. tanima anket susu vermek
  8. baskasini oldurup cinayet susu vermek
  9. kendini oldurup intihar susu vermek
  10. kendini oldurup cinayet susu vermek

© 2008 - uludağ sözlük

olaya 7 5 siddetinde bir deprem susu vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olaya 7 5 siddetinde bir deprem susu vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olaya 7 5 siddetinde bir deprem susu vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grimas » konusmak varken sacmalayan insan modeli » yedinci cadde » paris je t aime » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » indian » doper » ortasi delik sabun » korsakoff sendromu » cuneyt tanman » aglarken gulebilmek » viva la vida » 15 subat » endojen depresyon » 21 haziran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » engizek kartali » kaka » isemek » flashget » elmali » bulent ersoy » en mand kommer hjem » max damage » barlar sokagi » facebook u olmayan uuserlar » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » tal ben haim » youtube vs akp » intakrin etki