olay tv 

/ 2
kapat
  1. tmsf'nin bünyesine geçmiştir grubun diğer medya organları ile.
    #3106005 (jerky, 07.03.2008 13:01)
  2. kral tv'de yayınlanan programları tekrar yayınlayan kanal. nedeni tmsf'nin bünyesine girmesi zannediyorum.
    #3649152 (taharetmuslugu, 11.07.2008 01:42)
  3. yıllardır gulliverin gezilerinin 1996 daki tv versiyonunu gösterir ve yıllardırda 180 dakikalık filmin ilk 90 dakikasını gösterir sadece, bir iki programı hariç baştan sona kalitesiz bir kanaldır.
    #3862689 (kamil yusuf, 24.08.2008 11:10)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

olay tv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olay tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olay tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » telefonla mac anlatilan zamanlar » sisme koltuk » son sigarayi cop kutusuna atmak » edi bese pkk » bir gecede sigarayi birakmak » insan » isaac promise » efes dark » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » sacriter » istanbul universitesi » bobross » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » acma ayran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » imper » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » arka siradakiler » nod32 » state of mind » taye taiwo » bevliyeci sevgilisi olan erkek » ayse ozyilmazel » kultursuz dinazor » birak kadinin olayim diye bagiran erkek » une belle histoire » sinifta uzaylinin yaninda oturmak » radyo sol » umbertobaggio bizi diskoya gotur