olasi aradiginiz kisiye ulasilamiyor diyaloglari 

kapat
  1. -aradiginiz kisiye ulasilamiyor
    -tank!.. ananıda al gel!
    #521029 (karga, 10.08.2006 12:21)
  2. the person you have called can not the ... at the moment please try again later...
    #523042 (caruso, 10.08.2006 19:54)
  3. - the person you have called...
    - ya uzatma versene sen onu bi...
    - dııt dııt dıııt
    #692634 (Eldaina, 04.10.2006 19:07)
  4. (bkz: for english press nine)
    #692650 (compassrose, 04.10.2006 19:20)
  5. ısrarla defalarca arama sonrasında, telesekreterin kısa devre yapması sonucu gelişecek monolog da olabilir;
    +the fuckin number you have called can not be reached at the moment, idiot. don't call this number never again.
    -dıt dıt dııt...
    #2961151 (xmandr, 06.02.2008 18:22)
  6. sekreter : aradiginiz kisiye su an da ulasilamiyor. lütfen da...
    hanım teyze : ne zaman ulasabilirim kızııım ?

(bkz: gozlerimle gordum)
    (bkz: kulaklarimla duydum)
    #2961174 (objebi, 06.02.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

olasi aradiginiz kisiye ulasilamiyor diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olasi aradiginiz kisiye ulasilamiyor diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olasi aradiginiz kisiye ulasilamiyor diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ajda pekkan » page down » kosullu sevgi » sizoid kisilik » izmiri izmir yapan ozellikler » 45 inci antalya altin portakal film festivali » yabani » salvador dali » zenci » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » ingvar ambjornsen » yildiri » art of fighting 3 the path of warrior » ryo sagazaki » bye yerine by diyen msn insani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » manyerizm » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » somnolans » yuksek sadakat » wilhelm dopatka halle » seni sican seni » yalnizlik » entheogenic » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » torrent » pavor nocturnus » somatik sanri » negativizm » rockbursa » kesif sanrilari