olan olmasi gereken zirve 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkce olan nicklerin zirve sikintisi
  2. yaninda abisi olan kiza soylenmemesi gereken soz
  3. il olmasi gereken universiteler
  4. il olmasi gereken ilceler
  5. koy olmasi gereken iller
  6. yok olmasi gereken insanlar
  7. yazar olmasi gereken yazarlar
  8. bir vantilatorde olmasi gereken ozellikler
  9. ilce olmasi gereken iller
  10. bir moderatorde olmasi gereken ozellikler

© 2008 - uludağ sözlük

olan olmasi gereken zirve başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olan olmasi gereken zirve ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olan olmasi gereken zirve nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chatin » icinde patlasin » haydi bakalim » halayin soldan saga cekilme prensibi » baba anneme soyle oldum » two seconds in life » agresyon » dementia praecox » i will always love you » saga donuste yayaya yol ver » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » erzurum » nada » herkesgibi » insan kurban etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carriye roxalina » belgetor » hursit tolon » uludag sozluk moderator secme ritueli » evlilik kredisi » 90 larda cocuk olmak » eski sevgili » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » agla sevgili yurdum agla » bismillah khan » yaran diyaloglar » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » universiteye bisikletle giden insan » alaydim elin elime » umit karan fatih tekke yildiray basturk