olamadin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x kadar bile olamadin
  2. yazar oldun ama adam olamadin
  3. birinci nesil oldun ama hala adam olamadin

© 2008 - uludağ sözlük

olamadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olamadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olamadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari yanlis okumak » zall in eksisozugu satin almak istemesi » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » kurtleri sevmeyen turkler » ben hep kendime cikan bir yokustum » yaran okul muduru laflari » var misin yok musun tony » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » hal yamano » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » turk hava kuvvetleri » pgm301 » sarmasik » radak emikis » turk kizlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » var misin yok musun » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » his » tahta gibi kadin » toshiba » hrant dink » alexander dubcek » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » zlatan ibrahimovic » rafael benitez » satis rekoru kirabilecek urunler » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » 1gbit internet 60 ytl