olalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne olursak olalim biz olalim
  2. ben 6 yim sen 2 im ol 62 olalim
  3. aram olalim
  4. dogal olalim
  5. mutlu olalim
  6. kanka olalim mi
  7. iyi diyelim iyi olalim
  8. organize olalim beyler
  9. laik olalim askim
  10. dillere slogan olalim mi

© 2008 - uludağ sözlük

olalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» moonshield » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » agresyon » araba ile universiteye gelip hava atmak » dec muzik » gotumuzde ergenekon parmagi » ankaragucluler saraba dustuler » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » gizemli yazarlari desifre etmek » mustafa kemal ataturk » how i met your mother » alemdar » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » militarist ulkede beden dersi » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » isik ve sevgiyle kal » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » 9 crimes » golge haramileri » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » iki esli ustegmen » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » roman shirokov » desmodus rotundus » dokunup kacan kucuk cocuk » bilinc sislenmesi » erhan goksel » yaran okuyucu yorumlari » delikanli adam