olaganustu hal bolge valisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olaganustu iddialar olaganustu kanitlar gerektirir
  2. somurge valisi
  3. istanbul valisi
  4. kurtlar valisi
  5. yalova valisi
  6. diyarbakir valisi
  7. batman valisi
  8. istanbul valisi istifa etsin ve sorusturulsun
  9. pala biyikli somurge valisi yeniceri
  10. olaganustu

© 2008 - uludağ sözlük

olaganustu hal bolge valisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. olaganustu hal bolge valisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu olaganustu hal bolge valisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben seni arkadas olarak goruyorum » osasuna » metalcilerin genelde gay olmasi » ogretmene asik olmak » asfalt osman » dam diye olup biten sevgili » akagi » my marlon and brando » butun eski sevgilileri imha etmek » somnambulizm » zerrin ozer » kirgizistan milli futbol takimi » blue angels » universite sonrasi ilk is deneyimi » ultraslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atm den makbuz isteyen anarsist genc » somatizasyon » in brudges » kosullu sevgi » ibanez grg 170 dx » ben aslinda hayata kiziyorum ya » jamall » engizek kartali » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » tik » polifaji » prognoz » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » gerizekali sevgilim